Geen producten (0)

Sendra 3434

€ 309,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode artikel 157
Productcode leverancier 3434
Merk Sendra
Segment Dames/Heren
Soort laars hoge laars
Stijl Biker
Materiaal Leder
Zool Leder
Binnenvoering Leder
Type neus Vierkant
Hakhoogte cm
Schachthoogte cm
Schachtomvang cm
Omschrijving

Sendra 3434 Sprinter Bras Negro

Een tijdloze hoge Biker boot van Sendra in mooi matzwart voor dames en heren.  

Een goede Biker boot  is niet meer weg te denken uit je garderobe. Dit draagbare model Seta 58 Sprinter Bras Negro is gemaakt in matzwart leer en fraai afgewerkt met het klassieke western stiksel patroon op de schacht en voet van de laars.  Deze laarzen hebben een vierkante neus en een rechte hak. 

Alle laarzen van Sendra zijn handgemaakt en kenmerken zich door het gebruik van vele leersoorten en prachtige afwerkingen. Voor zowel het bovenwerk als de voering is alleen het beste leer goed genoeg. Doordat leren zool helemaal is doorgestikt volgens de Goodyear Welt methode, zijn de laarzen bijzonder sterk en hebben ze een hoog draagcomfort.

Wist je dat Sendra al meer dan 100 jaar, sinds 1913, laarzen maakt. In het begin maakten ze vooral paardrij- en werklaarzen. Een van de oprichters Andrès Sendra woonde een paar jaar in Amerika en was onder de indruk van de leefstijl van de cowboys, hun laarzen, praktisch, comfortabel en toch stylish. Hij bracht de cowboylaars naar Spanje samen met de Goodyear Shoe Welt techniek.  

Inmiddels maken ze ook prachtige riemen, gespen, hoeden, handtassen, portomonnaies, rugzakken. En om je laarzen helemaal in western stijl af te maken zijn er veel modellen sporen. 

Maatvoering

Over het algemeen vallen de maten normaal en kun je je eigen maat kiezen. Wil je het helemaal zeker weten dan ben je altijd van harte welkom in onze winkel in Bergschenhoek om te komen kijken, kiezen en passen. 

Onderhoud

Leren laarzen gaan lang mee en worden door het dragen alleen maar mooier maar vergeet toch het onderhoud niet. Voor python, suede en nubuck verkopen we speciale crème die zorgt voor de elasticititeit van het leer, barstjes en scheuren voorkomt. Je hoeft ze echt niet elke week in te vetten, eens in de drie maanden is voldoende. Vragen over onderhoud, we adviseren je graag. 

Ook interessant

€ 239,00
€ 269,00
€ 319,00