Geen producten (0)

Voorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Strieder Lederhandel

A. Algemeen

Artikel 1.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en leveringen.
Onder verkoper wordt verstaan Strieder Lederhandel. Onder consument wordt mede verstaan de koper.

Artikel 2. (retour zenden)
Alle aankopen die de consument via onze webwinkel besteld, kunnen wettelijk binnen 14 dagen na de dag van ontvangst geretourneerd worden. De verzendkosten van de retourzending zijn voor kosten van de consument. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd in ongeschonden staat en originele verpakking. Zodra uw retourzending in goede staat bij ons is binnengekomen, crediteren wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag. Indien u een bestelling annuleert voordat deze is verzonden worden er geen kosten in rekening gebracht.

Artikel 3. (uitsluiting)
Speciale bestellingen op maat kunnen niet worden geretourneerd. Afgeprijsde artikelen worden niet gecrediteerd echter kunnen na onderling overleg altijd omgeruild worden voor een ander artikel uit onze collectie.Ook hier zijn de verzendkosten voor rekening van de consument.

Artikel 4. (garantie)
Wij van Strieder lederhandel staan volledig achter onze producten en verlenen uiteraard garantie over de bij ons aangekochte producten. Met een gegronde klacht, zoals fabricage fouten kunt u altijd terecht bij ons filiaal aan de Noordmolenstraat Bij eventuele reclames gelieve de aankoopbon te overleggen. Normale slijtage valt uiteraard niet onder de garantie.

Artikel 5. (levering)

Wij leveren niet onder rembours en op rekening. De bestelde artikelen worden na ontvangstbevestiging van de betaling binnen 1 werkdag door ons verzonden. Al onze bestellingen worden door ons met POSTNL verstuurd en u ontvangt  een track en trace nummer, zodat u zelf uw pakket kunt volgen. Wij versturen uw bestelling aangetekend U dient dus te tekenen voor ontvangst.

Artikel 6. (produkt eigenschappen)

 1. Onze laarzen staan in onze winkel waar ze gepast kunnen worden door onze klanten.Hier door is niet uit te sluiten dat er enkele krasjes op de zolen te zien zijn.
 2. Aangezien Sendra laarzen voor een groot deel met de hand gemaakt worden kunnen  kleuren iets afwijken van de getoonde afbeeldingen in onze webshop. Tevens is het mogelijk dat een stiksel niet perfect gelijk loopt. Ons inziens is dit juist de charme van een met de hand vervaardigd produklt.
 3. Alle Sendra laarzen zijn vervaardigd van echt leer,kleine afwijkingen in het leer zijn dan ook niet uit te sluiten.
 4. Een Sendra laars is een degelijk produkt, wanneer U tijdig de zolen en hakken vervangt,heeft U jaren plezier van Uw laarzen.
 5. Het is van belang dat U het leer onderhoudt met een daarvoor geschikt produkt. Graag adviseren wij U bij eventuele vragen hier over.
 6. Laarzen waarin slangenleer is verwerkt kunnen onderling afwijken van tekening in de huid.

Artikel 7. (kosten)

 1. Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw.
 2. Al onze prijzen zijn exclusief € 6,95 verzendkosten.
 3. De kosten van retourzendingen zijn voor de consument.
 4. Bij retourzendingen crediteren wij het aankoopbedrag minus de verzendkosten.

Artikel 8.(niet leverbaar)

 1. Is het door U bestelde artikel (door onvoorziene  omstandigheden) niet per direkt leverbaar, restitueren wij per direkt Uw gedane betaling.

Artikel 9.
Op alle door verkoper gesloten overeenkomsten, alsmede op deze voorwaarden, zal bij uitsluiting het
Nederlands recht van toepassing zijn.

Artikel 10.

Indien wij een artikel verkeerd hebben geprijsd, zijn wij niet verplicht om dit artikel tegen deze prijs te leveren. Wij zullen u voor het versturen inlichten over de juiste prijs en het reeds overgemaakte bedrag terugstorten.